Bollie Doggy Dag Dessel

Geschreven door Daniel op . Gepost in Nieuws

Bollie dag

GAE zal met een stand aanwezig zijn op de Bollie Doggy Dag, georganiseerd door de hondenschool Bollie uit Dessel.

Deze dag gaat door op 20 augustus 2017 in Dessel, Molenhei 9A

Meer info vind je in de folder

Tuning for Animals 9

Geschreven door Daniel op . Gepost in Nieuws

Tuning dag

GAE zal met een stand aanwezig zijn op de Tuning for Animals 2017 op 20/8/2017.

Transportzone Meer-Hoogstraten.
Europastraat 10
2321 Meer

Facebookpagina via deze link

Vorig jaar top-meeting met +-5-600 auto's,de locatie is geweldig en makkelijk te vinden.
Zoals ieder jaar gaat de opbrengst naar dierenasiel Veeweyde en andere !!!
Daarom rekenen wij dit jaar op een (nog) grotere opkomst zodat wij weer veel dieren kunnen helpen.
Geen enkele reden is geldig om niet aanwezig te zijn
Ook zoals vorige keer weer serieuze ice-prijzen te winnen,food en drinks voorzien!!,en laat de sfeer weer zo geweldig zijn als vorige jaren.
De catering komt met hun grootste wagen EN apparte drankstand,om de wachttijden op eten en drinken zo kort mogelijk te houden
Db-contestis aanwezig!!
Iedereen kan meedoen BIG fun verzekerd!!!
Er is ook weer een verkiezing voor de mooiste huisdieren,dus breng uw krokodil (niet uw schoonmoeder!!! ),hond,kat,goudvis ofwat dan ook mee,en maak kans op fantastische prijzen!!
Toen uw goed hart en kom massaal af naar tuning for animals 9,samen maken wij er net als vorige jaren een onvergetelijke dag van.

De Hondendag 2017

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

adaptive-image 480-375-441 720-375-441 size 2197Gae was aanwezig op de hondendag op 1 mei 2017

Een boeiende dag boordevol informatie, nieuwigheden en leuke activiteiten voor al wie zijn huisdier een goed hart toedraagt.

De foto's kan je terugvinden op onze facebookpagina 

Vrijwilliger aan het woord - Viviane

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

IMG 0309ZOU JE DE LEZERS IN HET KORT VERTELLEN WIE JE BENT ?

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Viviane Nys ,maar bijna iedereen noemt mij Viv.Ik woon in Tessenderlo,samen met mijn man Jan en vriendinnetje Tuli,mijn allerliefste galgomeisje. Ik ben 54 jaar jong en heb nog een dochter ,zoon en kleinzoontje. Van als ik klein was zie ik heel graag honden en zijn er ook altijd honden in mijn leven geweest. Een leven zonder hond(en) kan ik mij niet voorstellen. Toen ik 14 jaar geleden meer vrije tijd kreeg wilde ik mij dan ook gaan inzetten voor honden die achter gelaten of verwaarloosd waren.Wij hadden toen een klein bastaard hondje uit het asiel en de bedoeling was om in een asiel te gaan helpen. Tot... Ik een reportage op tv zag van de Spaanse windhonden,de galgo's.En op slag was ik verkocht. Zo'n hond zou ik redden en een nieuw leven geven. Ik ben beginnen lezen,opzoeken,alles was ik kon vinden over de Galgo en over de problematiek van hun leven in Spanje werd verslonden,dikwijls met tranen maar mijn ogen sluiten kon ik niet. Enkele maanden later ,november 2003,was het zover en hebben wij een goudbruin galgoteefje geadopteerd ,Telma. Een geboren alphahond die veel opvangertjes gerust heeft gesteld. Het windhondenvirus had mij dusdanig te pakken dat ik als vrijwilligster ben gestart bij GRB. In januari 2004 is onze Ushi er nog bij gekomen,een zwart zwaar mishandeld galgoteefje en dan zijn in maart 2004 Lina en soja in opvang gekomen ,2 teefjes die samen gevonden waren op straat in Spanje en geadopteerd in Belgie maar helaas was hun bazinneke overleden en zo zijn ze ook samen voor altijd hier gebleven. 4 windekindjes op 5 maanden tijd bij in huis en nog onze Loekie van 8 jaar uit het asiel die helemaal opleefde met zijn 4 langpoot zussen :-)  Spijtig hebben we onze 5 honden de voorbije jaren 1 voor 1 moeten laten gaan,maar het was sowieso de mooiste tijd uit mijn leven met hen alle 5 aan mijn zijde.

Vrijwilliger aan het woord - Fran

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

FrontZou je de lezers in het kort willen vertellen wie je bent ?

Hallo, mijn naam is Francesca, mama van 3 dochters en werkzaam binnen het buitengewoon onderwijs als sociaal verpleegkundige. Bij ons thuis is het een vrolijke beestenboel. Het begon met onze whippet, daarna adopteerden we een galgo reu, onze Vigor als vriendje voor haar. Sinds een jaartje kwam er nog een galgo reutje bij, onze Kasan. Een lief opvangertje die nergens anders kon aarden maar het bij ons echt super doet. Tja….dat doet wat met een opvangmama, dus na een aantal mislukte adopties hebben we dan ook besloten dat hij bij ons mag blijven wonen. Verder hebben we ook nog 3 chinchilla’s en een paardje die bij ons gezin horen.


Hoe lang ben je al vrijwilliger bij Galgo Aid ?

Ik ben nu bijna zo’n 6 jaar vrijwilliger bij Galgo Aid denk ik. Het begon met een sporadisch huisbezoekje voor de organisatie nadat ik onze galgo Vigor had geadopteerd. Op die manier raakte ik meer en meer betrokken bij de werking en de problematiek van de Spaanse honden. Nadien ondersteunde ik mee het adoptieteam en kwam er af en toe een hondje in opvang bij ons. Momenteel neem ik de nazorg van de provincie Antwerpen op mij en help ik mee tijdens wandelingen en evenementen. Als ik tijd heb zet ik me ook nog achter mijn naaimachine om mee jasjes te maken zodat de windhonden in het asiel in Spanje, lekker warm de winter doorkomen. Mensen die hieraan willen meewerken mogen trouwens nog steeds contact opnemen met Jeanine.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop