Semana Cultural

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

IMG 20140410 121008Adoptiebemiddeling in Belgie alleen is niet genoeg ! Daarom werken wij samen met Partners zoals o.a. Protectora Kimba die ook lokaal de nodige acties voeren. Enerzijds om de hondenproblematiek lokaal in Spanje kenbaar en bespreekbaar te maken alsook om kinderen en jongeren te informeren en te leren respectvol met dieren om te gaan.

Foto’s Actie KIMBA tijdens de Culturele week, info stand op straat en voordracht schooltje te Chiclana.

Nieuwe Website

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

Tablet-WebsiteWij stellen U met fierheid voor.... onze nieuwe website ! 

Wat is er nieuw ?

  • Een kompleet nieuwe look die gebruik maakt van de volledige breedte van je scherm
  • Clean & Lean : eenvoudige en gebruiksvriendelijke layout
  • Geoptimaliseerd om te bekijken op touch devices zoals een tablet
  • Duidelijk overzicht van alle honden ter adoptie onderaan de pagina
  • Touch ondersteuning - je kan nu "swipen" tussen de honden ter adoptie
  • Facebook Like integratie
  • Live zoekfunctie : voer slechts enkele letters in en wacht op de zoekresultaten. Zoeken was nog nooit zo eenvoudig.
  • ... en nog zo veel meer. Ga hem gewoon ontdekken onze nieuwe website ! 

Wielertocht

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

FrontWielertocht ten voordele van Galgo Aid Europe.

De ingredienten voor deze heerlijke dag ?
Een zeer goede voorbereiding, heerlijk fietsweer, 250 inschrijvingen van enthousiaste sympathisanten, toffe sponsors en uiteraard hardwerkende vrijwilligers.

Het eindresultaat ... een mooie opbrengst van ongeveer 1000 Euro ! In overleg met onze partners in Spanje werd er 800 Euro overgemaakt aan het asiel van Kimba voor het herstellen van de roofing en vloer van enkele hondenhokken. Tevens werd er met een kleine opleg van Galgo Aid, 500 Euro gestort aan Sonja voor de aankoop van voeding.

Yellow

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

FrontYellow was 1 van onze Zorgenkindjes en wij willen bij deze nog eens alle Meters en Peters bedankend die de operatie en verzorging van Yellow mee gesponsord hebben !

Yellow is een jong reutje van ongeveer 2 jaar jong, een tof sociaal en speels diertje. Hij werd in Spanje aangereden door een auto en de dierenarts van Arca de Noa heeft geprobeerd zijn pootje beter te maken, maar spijtig genoeg is dit niet gelukt. Viviane en Anita hadden Yellow begin februari in Spanje gezien en toen we na 3 maanden vernamen dat Yellow nog steeds op een Gouden Mandje wachtte was het tijd om actie te nemen ... want daar waar andere organisatie stoppen ... gaat Galgo Aid door ... Rescue met een grote R ...

Dankzij Vero & Mario die aanboden om honden mee te nemen op hun terugvlucht van hun vakantie uit Spanje, kon Yellow zondag 29 april naar Belgie komen. Foto's aankomst Zaventem.

Als een windhondje gaat lopen ... Lotte

Geschreven door 3sens op . Gepost in Nieuws

FrontOp 20 november 2011 ging Lotte (vroeger Mocca genaamd) lopen. Voor elk windhondenbaasje en voor de meeste windhondenverenigingen, the worst nightmare ! Enkele van onze vrijwilligers die betrokken waren bij de zoekactie vertellen in hun eigen woorden wat er gebeurd is.


Zondagavond 20 november

Fran : Het begon zondagavond 20 november, een oproep om 22h. Nicole belde me op met de melding: 'Ik heb slecht nieuws over Lotte, ze is net gaan lopen. De leiband viel en ze is geschrokken van het poepzakhoudertje dat op de grond viel en is weggerend. Lotte was nog maar een week bij haar nieuwe baasjes. Wat nu ? Ik besloot mijn pyama te ruilen voor m'n kledij en belde ondertussen naar Anita op haar 'vaste lijn'... voor noodgevallen. Toen Anita bekomen was van de eerste shock gaf ze me bruikbare tips om daar ter plaatse toe te passen. Eénmaal ik toonbaar was sprong ik de auto in met Vigor en reed ik door de dikke mist naar Gentbrugge. Onderweg kreeg ik nog telefoon van Ingrid VN waarbij ze aanbood om ook te komen zoeken, dat vond ik geweldig!

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

 • Sponsor-Galguino
 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

 • Sponsor-DCM
 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-Doggyshop